FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: BJEŽEĆI OD POLICIJE ZABIO SE U BETONSKI STUP

ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Bježeći od policije jer nije imaovozačku dozvolu 18-godišnji mladić sinoć je automobilom "yugo" uSamoboru sletio s ceste i zabio se u betonski stup javne rasvjete, pričemu je jedna njegova suputnica teško, a on i troje suputnika lakšeozlijeđeno, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Bježeći od policije jer nije imao vozačku dozvolu 18-godišnji mladić sinoć je automobilom "yugo" u Samoboru sletio s ceste i zabio se u betonski stup javne rasvjete, pri čemu je jedna njegova suputnica teško, a on i troje suputnika lakše ozlijeđeno, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Mladić V.Š. vozio je sinoć oko 22,45 sati glavnom ulicom kroz mjesto Bobovica kraj Samobora kada je na autobusnoj postaji uočio ophodnju prometne policije i policajca kako ga zaustavlja. Mladić je tada naglo zakočio, okrenuo automobil i počeo bježati, a policajci su krenuli za njim.

Potjera je trajala do samoborske Ulice Andrije Hebranga, gdje je mladić u zavoju sletio s ceste i udario u betonski stup javne rasvjete.

U nesreći je teže ozlijeđena 16-godišnja suputnica, a lakše vozač i još troje suputnika, 38-godišnja A.Š., 19-godišnji N.Š. i osmogodišnje dijete.

U policiji tvrde da je mladić vozio 30 do 50 kilometara na sat brže od dozvoljenog na tom dijelu ceste.

Mladić nije bio pod utjecajem alkohola ili droga, no nije imao vozačku dozvolu zbog čega je i bježao od policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙