FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GENERAL ZEEVI: DAMASK NIJE IZRAVNO UMIJEŠAN U NAPADE U BEERSHEBI

JERUZALEM, 3. rujna 2004. (Hina/AFP) - Šef izraelske vojneobavještajne službe general Aharon Zeevi odbacio je mogućnost izravneumiješanosti Sirije u dvostruki samoubilački napad koji se dogodio uponedjeljak u Beershebi na jugu Izraela, kada je osim dvojice napadačapoginulo još 16 osoba, kaže se u priopćenju objavljenom u petak.
JERUZALEM, 3. rujna 2004. (Hina/AFP) - Šef izraelske vojne obavještajne službe general Aharon Zeevi odbacio je mogućnost izravne umiješanosti Sirije u dvostruki samoubilački napad koji se dogodio u ponedjeljak u Beershebi na jugu Izraela, kada je osim dvojice napadača poginulo još 16 osoba, kaže se u priopćenju objavljenom u petak.

"Nismo pronašli nikakvu izravnu vezu između napada u Beershebi i glavnog stožera terorističkih organizacija u Damasku", stoji u izjavi generala Zeevija.

Njegova izjava reakcija je na nedavne oštre navode izraelskih dužnosnika koji su u vezu s napadima doveli Siriju. No, general je također rekao kako "nema nikakve sumnje da Sirija podupire Hamas u akcijama" na Zapadnoj obali, ali i da "nitko u Izraelu u ovome trenutku ne razmišlja o vojnoj kampanji protiv Sirije".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙