FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAELSKA VOJSKA OPTUŽILA SIRIJU ZA UPLETENOST U TERORIZAM

JERUZALEM, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Šef glavnog stožera izraelskevojske general Moshe Yaalon izjavio je u srijedu, dan nakon dvostrukogsamoubilačkog atentata na jugu zemlje, da će Izrael "djelovati protivonih koji podržavaju terorizam", među kojima je Sirija.
JERUZALEM, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Šef glavnog stožera izraelske vojske general Moshe Yaalon izjavio je u srijedu, dan nakon dvostrukog samoubilačkog atentata na jugu zemlje, da će Izrael "djelovati protiv onih koji podržavaju terorizam", među kojima je Sirija.

"Djelovat ćemo protiv onih koji podržavaju terorizam, bilo da se radi o oružanim skupinama u gradovima Zapadne obale ili u pojsau Gaze, elementima u palestinskoj samoupravi ili Hezbolahu u Libanonu, ili u glavnim stožerima terorističkih organizacija u Damasku uz zeleno svjetlo Sirijaca", rekao je general Yaalon na televiziji.

Jedan je izraelski dužnosnik ranije je kritizirao Siriju i izjavio da će, bez obzira gdje se nalazili, Izrael pronaći šefove Hamasa, islamističkog pokreta koji je preuzeo odgovornost za dvostruki atentat na jugu Izraela u kojem je osim dva počinitelja stradalo 16 osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙