FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAEL SRUŠIO KUĆU JEDNOG OD POČINITELJA NAPADA U BEERSHEBI

IZRAEL-SUKOBIIZRAEL SRUŠIO KUĆU JEDNOG OD POČINITELJA NAPADA U BEERSHEBIHEBRON, Zapadna obala, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojskasrušila je u srijedu rano ujutro u Hebronu kuću jednog od dvojicepočinitelja dvostrukog samoubilačkog bombaškog napada u Beershebi, najugu Izraela, u kojemu je dan ranije poginulo najmanje 16 ljudi, agotovo stotinu je ozlijeđeno.
HEBRON, Zapadna obala, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izraelska vojska srušila je u srijedu rano ujutro u Hebronu kuću jednog od dvojice počinitelja dvostrukog samoubilačkog bombaškog napada u Beershebi, na jugu Izraela, u kojemu je dan ranije poginulo najmanje 16 ljudi, a gotovo stotinu je ozlijeđeno.

Izraelski vojnici minirali su dvokatnicu Ahmada Qawasmeha (22), a namjeravaju srušiti i kuću u kojoj je živo Nassim Jabari, također 22-godišnjak.

Riječ je o bombašima samoubojicama Hamasa odgovornima za napade u Beershebi u kojima je u utorak poginulo najmanje 16 Izraelaca, a stotinjak je ozlijeđeno. Među poginulima je i jedno četverogodišnje dijete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙