FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog obnove zgrade početak nastave u Osnovnoj školi Knin kasni dva tjedna

KNIN, 2. rujna 2004. (Hina) - Početak nove školske godine u Osnovnojškoli Knin neće kasniti jedan, već dva tjedna, zbog radova na obnoviškolske zgrade i učionica koji su počeli još ljetos, a nisu dovršeni.
KNIN, 2. rujna 2004. (Hina) - Početak nove školske godine u Osnovnoj školi Knin neće kasniti jedan, već dva tjedna, zbog radova na obnovi školske zgrade i učionica koji su počeli još ljetos, a nisu dovršeni.

Zato će nastava u toj najbrojnijoj kninskoj školi, koja ima 1200 učenika, početi tek 13. rujna, a ne, kako je bilo najavljeno, 6. rujna.

Danas je to potvrdila uprava škole koja je od resornog ministarstva dobila odobrenje za još jednu odgodu početka nastave dok se radovi ne završe. Propuštene radne dane učenici će nadoknaditi tijekom godine radeći u dane vikenda, te skraćivanjem školskih praznika.

Tako je u Kninu od jučer nastava počela samo u Drugoj osnovnoj školi Knin, gdje su radovi na sanaciji krovišta završeni prije početka nove školske godine, a tu školu polazi 800 od ukupno 2000 kninskih osnovaca.

Nova školska 2004./05. godina nesmetano je počela i u kninskoj srednjoj školi, koju pohađa oko 900 učenika i koja iz godine u godinu bilježi porast broja učenika u prvim razredima, a prazni ne ostaju ni obrtnički programi. Tako je ove godine u srednju školu u Kninu u prve razrede upisano oko 280 učenika, 50 više nego lani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙