FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: PREGLED NASTUPA HRVATSKIH SPORTAŠA U ČETVRTAK, 26. KOLOVOZA

ATENA, 26. kolovoza (Hina) - Trinaestoga dana natjecanja na XXVIII.Olimpijskim igrama u Ateni nastupilo je tek troje hrvatskih sportaša.
ATENA, 26. kolovoza (Hina) - Trinaestoga dana natjecanja na XXVIII. Olimpijskim igrama u Ateni nastupilo je tek troje hrvatskih sportaša.

Blanka Vlašić uspjela se plasirati u finale skoka uvis preskočivši kvalifikacijsku normu od 1.95 metara. Vlašić je normu od 1.95 m preskočila iz prvog pokušaja, ali velikih problema imala je na svojoj početnoj visini od 1.85 koju je preskočila tek iz trećeg pokušaja. Početne treme Blanka se nije riješila niti na visini od 1.89, koju je preskočila iz drugog pokušaja dobro uzdrmavši letvicu. No, nakon toga je 1.92 i 1.95 preskočila bez ikakvih problema. Finale skoka uvis je u subotu u 19 sati.

Edi Ponoš po očekivanju se nije plasirao u finale Olimpijskih igara. Ponoš je u kvalifikacijama ostvario posljednji, 33. rezultat, sa 71.43 metara.

Emanuel Horvatiček nije se uspio plasirati u finale utrke na 500 metara kanua jednokleka. Horvatiček je u svojoj polufinalnoj skupini zauzeo posljednje, osmo mjesto, a u finale su išla trojica prvoplasiranih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙