FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: PREGLED NASTUPA HRVATSKIH SPORTAŠA U PETAK, 27. KOLOVOZA

ATENA, 27. kolovoza (Hina) - Četrnaestog dana natjecanja na XXVIII.Olimpijskim igrama u Ateni hrvatski sportaši osvojili su i petumedalju. No, kojega će biti sjaja, zlatnog ili srebrnog, znat će setek posljednjeg dana, u nedjelju po okončanju finalnog susreta turnirarukometaša.
ATENA, 27. kolovoza (Hina) - Četrnaestog dana natjecanja na XXVIII. Olimpijskim igrama u Ateni hrvatski sportaši osvojili su i petu medalju. No, kojega će biti sjaja, zlatnog ili srebrnog, znat će se tek posljednjeg dana, u nedjelju po okončanju finalnog susreta turnira rukometaša.

U polufinalu Hrvatska je pobijedila Mađarsku sa 33-31 (18-16) i plasmanom u nedjeljno finale osigurala srebrno olimpijsko odličje. Najefikasniji u našoj momčadi bili su Ivano Balić sa devet i Mirza Džomba sa osam golova. U finalu u nedjelju u 15.45 sati igrat će protiv europskih prvaka Nijemaca. Bit će to repriza prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva iz Portugala u kojemu je Hrvatska pobijedila sa 34-31.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je od Italije u razigravanju od sedmog do desetog mjesta sa 7-11 (1-2, 4-3, 1-1, 1-5), te će u nedjelju igrati za deveto mjesto protiv Australije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙