FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: Prihvaćena ponudu Atlantske plovidbe za kupnju Grand hotela

DUBROVNIK, , 31. kolovoza 2004. (Hina) - Poglavarstvo grada Dubrovnikaprihvatilo je danas ponudu dubrovačke brodarske tvrtke Atlantskeplovidbe koja je na javnom natječaju za kupnju hotela Grand na otokuLopudu ponudila cijenu od 21,500.000 kuna.
DUBROVNIK, , 31. kolovoza 2004. (Hina) - Poglavarstvo grada Dubrovnika prihvatilo je danas ponudu dubrovačke brodarske tvrtke Atlantske plovidbe koja je na javnom natječaju za kupnju hotela Grand na otoku Lopudu ponudila cijenu od 21,500.000 kuna.

Hotel Grand je nekoliko mjeseci bio u vlasništvu Grada Dubrovnika i zaštićeni je spomenik kulture i moderne arhitekture, a potpisivanje kupoprodajnog ugovora očekuje se ovaj tjedan.

Poglavarstvo Grada Dubrovnika u ožujku je iskoristilo pravo prvokupa hotela Grand na Lopudu, s depadansom Senkićevo za 15.800.000 kuna, od čega je iz proračuna izdvojeno 12 milijuna kuna.

Na javno natječanje za kupnju hotela osim Atlantske plovidbe prijavila se i tvrtka "Mistral" registrirana u Crikvenici, ali s ponudom manjom od dubrovačke Atlantske plovidbe.

Grad Dubrovnik je prodajom Grand hotela bogatiji za 9,5 milijuna kuna, kazala je gradonačelnica Dubravka Šuica, izrazivši zadovoljstvo uspješnom prodajom. Po njenim riječima cilj je vratiti hotel u funkciju, a jedan od uvjeta natječaja je obnova hotela u roku 18 mjeseci od pravomoćnosti građevinske dozvole.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙