FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cavtatski Hotel Croatia dobio nagradu "TOP 10" Saga Holidaysa

ZAGREB, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Britanski touroperater "SagaHolidays" iz Londona dodijelio je cavtatskom Hotelu Croatia nagradu"TOP 10" za iznimnu kvalitetu hotelske usluge i raznolikostugostiteljske ponude, izvijestili su danas iz toga hotela.
ZAGREB, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Britanski touroperater "Saga Holidays" iz Londona dodijelio je cavtatskom Hotelu Croatia nagradu "TOP 10" za iznimnu kvalitetu hotelske usluge i raznolikost ugostiteljske ponude, izvijestili su danas iz toga hotela.

Nagrada će Hotelu Croatia svečano biti uručena tijekom ovogodišnje Svjetske turističke burze WTM u Londonu sredinom studenoga.

Tu je nagradu, koju "Saga" dodjeljuje na temelju zapažanja i ocjena svojih gostiju, Hotel Croatia osvojio treći put, a dobio ju je još 1999. i 2001.

"Saga" dodjeljuje priznanja najboljim hotelima svijeta s kojima posluje, pa je tako Hotel Croatia iz Cavtata među 500 hotela u svijetu koje ocjenjuju njihovi gosti svrstan među najboljih 10.

Po riječima direktorice prodaje Hotela Croatia Marije Šebalj "Saga" će ove godine u taj hotel dovesti oko tisuću gostiju, većinom starije dobi i većinom u pred i posezoni, što je slično kao lani.

"Saga Holidays" je touroperater srednjeg tipa, direktorica je Nede Lorencin Inwood (inače podrijetlom Zagrepčanka), a u Hrvatsku (Dubrovnik, srednju Dalmaciju i Istru) godišnje prosječno dovede oko 10 tisuća britanskih gostiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙