FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: PROMET OKO MALE KAPELE NORMALIZIRAN

ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Promet na obilaznici tunela MalaKapela, gdje se jutro dogodila prometna nesreća, normaliziran je oko 9sati i odvija se redovito u oba smjera, izvijestio je Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Promet na obilaznici tunela Mala Kapela, gdje se jutro dogodila prometna nesreća, normaliziran je oko 9 sati i odvija se redovito u oba smjera, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

U ostalom dijelu zemlje promet se također odvija nesmetano po suhim kolnicima i uz dobru vidljivost.

Tijekom dana mogu se očekivati kraći zastoji na dionicama cesta na kojima traju radovi, te povremeno na prilaznim cestama turističkih središta kao i kroz same turističke centre.

Na autocesti A3 Zagreb-Sl.Brod pojačan je promet u smjeru Zagreba, no zastoji i duža čekanja na naplatu u Ivanji Reci nisu zabilježena.

Na Jadranskoj magistrali, te cestama kroz Gorski Kotar i Liku mogući su odroni kamenja pa je potrebo voziti oprezno, upozoravaju iz HAK-a.

Na graničnom prijelazu Macelj kolona vozila na izlazu iz zemlje duga je oko 5 kilometara, a promet se povremeno preusmjerava na prijelaz Lupinjak. Na prijelazu Bregana na izlazu iz zemlje pojačan je promet teretnih vozila, dok je na Bajakovu pojačan promet osobnih vozila na ulazu u zemlju. Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano.

Trajektni je promet redovit na svim linijama, a na ukrcaj u trajektnim pristaništima nema čekanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙