FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet pojačan na autocesti Zagreb - Split, od Maslenice do Svetog Roka

ZAGREB, 15. kolovoza 2004. (Hina) - Promet je na većini cesta srednjegintenziteta, veći zastoji zabilježeni su u Vrpolju, stoga prometnapolicija preusmjerava promet na Dubravu kod Šibenika, a pojačan jepromet i na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, od čvora Maslenica dotunela Sveti Rok, izvijestio je popodne u 16 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 15. kolovoza 2004. (Hina) - Promet je na većini cesta srednjeg intenziteta, veći zastoji zabilježeni su u Vrpolju, stoga prometna policija preusmjerava promet na Dubravu kod Šibenika, a pojačan je promet i na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, od čvora Maslenica do tunela Sveti Rok, izvijestio je popodne u 16 sati Hrvatski auto-klub.

Za sve one koji putuju Ličkom magistralom preporuča se smjer Knin-Drniš-Split i obrnuto, kako bi se zaobišao Sinj, gdje su mogući veći zastoji u prometu.

Na naplatnoj postaji Lučko radi 9 izlaza, povremeno se stvaraju kolona od oko jedan kilometar, no dužih čekanja za sada nema.

Danas do 23 sata na važnijim državnim cestama zabrana je vožnje teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Za sav je promet, do daljnjega, zatvoren dio Jadranske magistrale (D8) od raskrižja s D54 u Maslenici do gradilišta staroga Masleničkog mosta. Promet na relaciji Maslenica-Zadar i Maslenica-Rijeka odvija se obilazno D8-D54-lokalna cesta-Maslenica.

Na graničnim prijelazima Kaštel i Stara Gradiška pojačan je ulaz u Hrvatsku.

Zbog pojačanog prometa na izlazu iz Hrvatske na GP Macelj policija preusmjerava promet povremeno na GP Lupinjak.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano i bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama i nema čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙