FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U PROMETNOJ NESREĆI U OPĆINI HRVACE DVOJE TEŠKO OZLIJEĐENIH

SINJ/HRVACE, 14. kolovoza 2004. (Hina) - U prometnoj nesreći koja sejutros nešto prije 8 sati dogodila na državnoj cesti D 1 Zagreb -Split, kod mjesta Satrić u općini Hrvace, dvije su osobe zadobileteške tjelesne ozljede i prevezene su u Kliničku bolnicu Split.
SINJ/HRVACE, 14. kolovoza 2004. (Hina) - U prometnoj nesreći koja se jutros nešto prije 8 sati dogodila na državnoj cesti D 1 Zagreb - Split, kod mjesta Satrić u općini Hrvace, dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede i prevezene su u Kliničku bolnicu Split.

Do nesreće je došlo kada je osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, koje se kretalo iz smjera Knina prema Sinju i kojim je upravljao 75-godišnjak, zbog neprilagođene brzine udarilo u zemljani nasip i prevrnulo se na bok.

U vozilu je uz vozača bila i suputnica (69), koja je također zadobila teške ozljede.

Očevid su obavili djelatnici sinjske Policijske postaje iz koje upozoravaju vozače na oprez jer su danas a tako će biti i sutra, sve državne, županijske pa i lokalne ceste koje vode prema Sinju - marijanskom svetištu, gdje se slavi blagdan Velike Gospe, gotovo zakrčene brojnim vozilima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙