FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: PROMET POJAČAN, ALI BEZ ZASTOJA

ZAGREB, 23. kolovoza 2004. (Hina) - Na autocestama Rijeka-Zagreb iZagreb-Split promet je pojačan u oba pravca, a na naplati cestarine uLučkom na izlazu je formirana kraća kolona vozila, no nema duljihčekanja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 23. kolovoza 2004. (Hina) - Na autocestama Rijeka-Zagreb i Zagreb-Split promet je pojačan u oba pravca, a na naplati cestarine u Lučkom na izlazu je formirana kraća kolona vozila, no nema duljih čekanja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

U većem se dijelu zemlje vozi nesmetano, po suhim kolnicima i uz dobru vidljivost, a kraći zastoji mogući su povremeno na prilaznim cestama turističkih središta u Istri i Kvarneru te na dionicama Jadranske magistrale od Kraljevice do Crikvenica, Pirovca do Šibenika i Splita do Omiša.

Na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Županja i Bajakovo pojačan je putnički promet na ulazu u zemlju, a na prijelazima Macelj i Kaštel na izlazu iz Hrvatske. Teretna vozila na ulazu i izlazu čekaju na Macelju.

U trajektnim lukama Mišnjak i Jablanac formirala se kolona vozila koja čekaju na ukrcaj, dok u ostalim lukama nema čekanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙