FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet i dalje pojačan na cestama prema moru te prema unutrašnjosti

ZAGREB, 28. kolovoza 2004. (Hina) - Na glavnim cestovnim smjerovimaprema moru kao i prema unutrašnjosti Hrvatske promet je pojačan,navodi u večernjem izvješću od 21,15 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 28. kolovoza 2004. (Hina) - Na glavnim cestovnim smjerovima prema moru kao i prema unutrašnjosti Hrvatske promet je pojačan, navodi u večernjem izvješću od 21,15 sati Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A1 Split - Zagreb, promet se uglavnom odvija nesmetano. Povremeno kraći zastoji mogući su na dionici stare ceste kod budućeg tunela Mala Kapela, dok na staroj ličkoj magistrali D1 promet teče bez opterećenja.

Na naplatoj postaji Lučko na izlazu s autoceste kolona vozila smanjila se na 4 do 5 kilometra te su čekanja oko 40 minuta.

Nešto manji promet je na staroj karlovačkoj cesti u smjeru unutrašnjosti.

Na dionici autoceste A1 Zagreb - Split između Otočca i Gospića zbog izvanrednih radova u tunelu Brezik, zatvoren je vozni trak prema Splitu, a brzina vožnje ograničena je na 80 kilometara na sat.

Na pojedinim dionicama Jadranske magistrale te cestama kroz Gorski kotar i Liku mogući su odroni kamenja.

Za sav je promet do daljnjega zatvoren dio Jadranske magistrale (D8) od raskrižja s D54 u Maslenici do gradilišta staroga Masleničkog mosta. Promet na relaciji Maslenica - Zadar i Maslenica - Rijeka odvija se obilazno D8 - lokalna cesta - Maslenica.

Na graničnom prijelazu Bajakovo na ulazu u Hrvatsku kolona vozila duga je oko 15 kilometra, a na prijelaz se čeka 5 do 6 sati.

Na GP Macelj na izlazu iz Hrvatske kolona vozila duga je oko 3 do 4 kilometra, a promet se povremeno preusmjerava na GP Lupinjak gdje je kolona duga 2 do 3 kilometra.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe, a u lukama nema dužih čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙