FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠEKS OPOVRGNUO INFORMACIJE DA HDZ NEĆE IMATI KANDIDATA NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA

ZAGREB, 27. kolovoza 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora i članPredsjedništva HDZ-a Vladimir Šeks odbacio je danas kao "neistinite inetočne" informacije u sadržaju i opremi teksta u današnjem "Jutarnjemlistu" da HDZ neće imati predsjedničkog kandidata na izborima zapredsjednika Republike.
ZAGREB, 27. kolovoza 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora i član Predsjedništva HDZ-a Vladimir Šeks odbacio je danas kao "neistinite i netočne" informacije u sadržaju i opremi teksta u današnjem "Jutarnjem listu" da HDZ neće imati predsjedničkog kandidata na izborima za predsjednika Republike.

Šeks u priopćenju tvrdi da je sadržaj spomenutog teksta istrgnut iz konteksta intervjua koji je dao novinaru "Jutarnjeg lista" tako da ne odgovara istini niti njegovim riječima.

"Suprotno od spekulacije da HDZ neće imati predsjedničkog kandidata, u razgovoru sam rekao da je otvaranje tog pitanja za HDZ preuranjeno i da ćemo o tome uskoro donijeti precizno i jasno stajalište", kaže Šeks.

HDZ je najjača politička snaga u Hrvatskoj, a sukladno tome u intervjuu sam rekao da ćemo precizno odrediti tko iz HDZ-a ima najviše izgleda za dobar rezultat na predsjedničkim izborima, navodi šeks.

Šeks dodaje da je na izravan upit novinara je li moguće da HDZ neće imati kandidata na izborima, izravno odgovorio "ja to ne kažem".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙