FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK RH I PREDSJEDNIK SABORA UPUTILI PORUKE SUĆUTI RUSKIM KOLEGAMA

ZAGREB, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Predsjednik Republike StjepanMesić i predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputili su usrijedu izraze sućuti svojim ruskim kolegama nakon pada dva putničkazrakoplova u utorak navečer u predjelu gradova Tule i Rostova na Donu,u kojima je živote izgubilo oko 90 osoba.
ZAGREB, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić i predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputili su u srijedu izraze sućuti svojim ruskim kolegama nakon pada dva putnička zrakoplova u utorak navečer u predjelu gradova Tule i Rostova na Donu, u kojima je živote izgubilo oko 90 osoba.

Mesić je uputio brzojav sućuti ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu u svoje osobno ime i u ime građana Republike Hrvatske.

Šeks je uputio poruku sućuti predsjedniku Državne dume Ruske Federacije Borisu Grizlovu, u kojoj stoji:

"Poštovani gospodine predsjedniče, s dubokom žalošću i nevjericom sam primio vijest o dvjema katastrofalnim zrakoplovnim nesrećama, u kojima su tragično i bespovratno izgubljeni brojni ljudski životi.

Molim Vas da u ovim teškim trenucima za Vašu zemlju, posebno za obitelji i najbliže stradalih ljudi, u ime Hrvatskog sabora, prenesete iskrene izraze sućuti svima zastupnicima Državne dume Ruske Federacije."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙