FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostarski vijećnici 'za' ujedinjenje gradskih službi 6 općina, odluku pozdravio ORH

MOSTAR, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Gradsko vijeće Mostara većinom jeglasova u srijedu, i uz protivljenje vijećnika HDZ-a BiH, poduprlosistematizaciju uposlenih gradske uprave kojom se predviđa ujedinjenjegradskih službi iz bivših šest općina ali i ukidanje 220 radnihmjesta.
MOSTAR, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Gradsko vijeće Mostara većinom je glasova u srijedu, i uz protivljenje vijećnika HDZ-a BiH, poduprlo sistematizaciju uposlenih gradske uprave kojom se predviđa ujedinjenje gradskih službi iz bivših šest općina ali i ukidanje 220 radnih mjesta.

Za HDZ-ovce je sporna odredba prema kojoj bi djelatnici, koji će ostati bez posla, dobivali plaću dok im se ne pronađe novo radno mjesto.

Istodobno je Ured Visokog predstavnika (OHR) pozdravio današnju odluku Gradskog vijeća ističući kako je sistematizacijom "ostvaren važan korak u stvaranju ujedinjenog funkcionalnog i modernog Mostara".

"Sada bi se proces ponovnog ujedinjenja Mostara trebao nastaviti bez daljnjih odlaganja", ističe OHR u reagiranju na današnju sjednicu Gradskog vijeća Mostara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙