FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SRJ: UMIROVLJENI GENERAL BIVŠE JNA ADŽIĆ NIJE NA LISTI OPTUŽENIH - HAAG

BEOGRAD,26. kolovoza(Hina) - Međunarodni sud za ratne zločine u DenHaagu opovrgnuo je neslužbena izvješća o tome da se umirovljenigeneral bivše JNA Blagoje Adžić nalazi na listi haških optuženika,prenose u četvrtak beogradski mediji.
BEOGRAD,26. kolovoza(Hina) - Međunarodni sud za ratne zločine u Den Haagu opovrgnuo je neslužbena izvješća o tome da se umirovljeni general bivše JNA Blagoje Adžić nalazi na listi haških optuženika, prenose u četvrtak beogradski mediji.

Vijest, koju je dan prije prenio dio elektronskih medija, da će se na haškoj optužnici naći jedan od bivših načelnika Glavnog stožera bivše JNA, demantirana je iz ureda tribunala u Beogradu.

Beogradska tv postaja Studio B prva je, u svim svojim informativnim emisijama, objavila da je neslužbeno doznala kako je sud u Haagu podigao optužnicu protiv Adžića.

Predsjednik Nacionalnog vijeća za suradnju SCG s haškim tribunalom Rasim Ljajić za tu je postaju u srijedu potvrdio da je o Adžiću bila vođena istraga, no nije mogao potvrditi je li protiv njega podignuta i optužnica. On je, međutim, za list "Politika" od srijede rekao da će, prema njegovim saznanjima, haški tribunal podići još jednu optužnicu protiv osoba iz SCG.

(Hina) xtman ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙