FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BEOGRADSKA TV: PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV UMIROVLJENGO GENERALA JNA BLAGOJA ADŽIĆA

BEOGRADSKA TV: PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV UMIROVLJENGO GENERALA JNA BLAGOJA ADŽIĆABEOGRAD,25. kolovoza 2004.(Hina) - Beogradska TV postaja Studio Bobjavila je u srijedu navečer da je neslužbeno doznala da jeMeđunarodni sud za ratne zločine u den Haagu podignuo optužnicu protivjednog od nekadašnjih zapovjednika stožera generalštaba bivše JNA,umirovljenoga generala Blagoja Adžića.
BEOGRAD,25. kolovoza 2004.(Hina) - Beogradska TV postaja Studio B objavila je u srijedu navečer da je neslužbeno doznala da je Međunarodni sud za ratne zločine u den Haagu podignuo optužnicu protiv jednog od nekadašnjih zapovjednika stožera generalštaba bivše JNA, umirovljenoga generala Blagoja Adžića.

Predsjednik Nacionalnog vijeća za suradnju SCG s Haškim tribunalom Rasim Ljajić za tu je postaju u srijedu potvrdio da je o Adžiću bila vođena istraga. Nije, međutim, mogao potvrditi je li protiv Adžića podignuta i optužnica.

Ljajić je u izjavi za beogradsku "Politiku" od srijede kazao da će, prema njegovim saznanjima, Haaški tribunal podići još jednu optužnicu protiv osoba iz SCG.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙