FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LJAJIĆ: JOŠ SAMO JEDNA OPTUŽNICA ZA SCG

BEOGRAD,25.kolovoza 2004.(Hina) - Predsjednik Nacionalnog Vijeća Srbijei Crne Gore za suradnju sa Međunarodnim sudom za ratne zločine u Haagu(ICTY) Rasim Ljajić rekao je za beogradsku "Politiku" u srijedu daće, prema njegovim saznanjima, Haaški tribunal podići još jednuoptužnicu protiv osoba iz SCG.
BEOGRAD,25.kolovoza 2004.(Hina) - Predsjednik Nacionalnog Vijeća Srbije i Crne Gore za suradnju sa Međunarodnim sudom za ratne zločine u Haagu (ICTY) Rasim Ljajić rekao je za beogradsku "Politiku" u srijedu da će, prema njegovim saznanjima, Haaški tribunal podići još jednu optužnicu protiv osoba iz SCG.

On nije nije mogao reći o kome je riječ, ali je dodao da se optužnica ne odnosi na aktivnog vojnog ili policijskog časnika i da njom nisu obuhvaćena događanja na Kosovu.

On je ponovio da bi "u slučaju izručenja Ratka Mladića sve ostalo u suradnji s Tribunalom bilo od drugorazredne važnosti".

"Praktično i generali vojske i policije koje traži Haag i svi mi zajedno taoci smo Mladića. Moramo o tome otvoreno govoriti. Riješimo li taj problem imat ćemo podršku da neke slučajeve procesuiramo pred domaćim sudovima. Najgora varijanta je da generali ne pristanu na dobrovoljnu predaju"- rekao je Ljajić , a objavljuje beogradska "Politika" u srijedu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙