FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenija: Odobrena prva europska sredstva za turističke tvrtke

LJUBLJANA,24. kolovoza(Hina) - Slovenska vlada odobrila je prveprojekte ulaganja sredstava u razvoj domaćih turističkih destinacija ukojima se koristi sredstvima europskih fondova.
LJUBLJANA,24. kolovoza(Hina) - Slovenska vlada odobrila je prve projekte ulaganja sredstava u razvoj domaćih turističkih destinacija u kojima se koristi sredstvima europskih fondova.

Kako je za poslovni dnevnik "Finance" od utorka izjavila državna tajnica za turizam Darja Radič, oko 13 milijuna eura dodijeljeno je Termama 3000, Termama Lendava, Termama Čatež, Krki zdravilišča, Termama Snovik, te turističkim organizacijama iz Portoroža i Bohinja. Riječ je o sredstvima za gradnju hotela, apartmana i skijaške žičare.

Time je završen tender na treći natječaj ministarstva gospodarstva za korištenje 35 milijuna eura sredstava iz Europskog strukturnog fonda za regionalni razvoj, a u prijašnjim su sredstva odobrena i drugim poduzećima. Osamdeset i pet posto sredstava iz spomenutog fonda po kriterijima EU-a investirat će se u regije A i B, Pomurje i jugoistočnu Sloveniju, koje su definirane kao manje razvijena područja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙