FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog turističkog vala zastoji na slovenskim cestama

LJUBLJANA,31. srpnja(Hina) - Nedjeljni turistički val sa sjevera na jugEurope na slovenskim je cestama na više pravaca uzrokovao kolone izastoje, a čekalo se i na graničnim prijelazima.
LJUBLJANA,31. srpnja(Hina) - Nedjeljni turistički val sa sjevera na jug Europe na slovenskim je cestama na više pravaca uzrokovao kolone i zastoje, a čekalo se i na graničnim prijelazima.

Po podacima slovenskog automoto saveza, kolone vozila cijeli su dan prisutne za cesti Ljubljana - granični prijelaz Obrežje-Bregana, gdje se promet zbog kvarova povremeno odvijao izmjenično jednim kolničkim trakom, a na tom najvećem slovensko-hrvatskom graničnom prijelazu na izlaz iz Slovenije čekalo se 30 minuta.

Kolone vozila od više stotina metara formirane su i na naplatnim kućicama Torovo na autocesti sjeverno od Ljubljane, u smjeru Austrije, i to u oba pravca.

Na graničnom prijelazu Šentilj na ulaz u Sloveniju čekalo se 15 minuta, a na Obrežju prema hrvatskom graničnom prijelazu Macelj 50 minuta za izlazak iz Slovenije. S graničnih prijelaza s Italijom, unatoč početku ferragosta, ne javljaju o dužim čekanjima.

(Hina) xfl ydj

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙