FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - SPORT U 21.00 SATI

ZAGREB, 15. kolovoza (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 15. kolovoza (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

ATENA - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem plasirala se u 2. kolo olimpijskog turnira nakon što je u dvoboju 1. kola svladala Argentinku Giselu Dulko sa 7-6 (6), 7-5. U 2. kolu Šprem će igrati protiv Angelique Widjaje iz Indonezije.

ATENA - U posljednjoj disciplini drugog dana plivačkih nadmetanja na Olimpijskim igrama u Ateni južnoafrička štafeta je isplivala novi svjetski rekord u utrci na 4x100 metara slobodno. Južnoafrikanci Roland Mark Schoeman, Lyndon Ferns, Darian Townsend i Ryk Neethling su isplivali rezultat 3:13.17, što je za 50 stotinki sekunde bolje vrijeme od dosadašnjeg rekorda kojeg su Australci postavili u rujnu 2000. godine. Drugo mjesto osvojili su Nizozemci (3:14.36), a treće Amerikanci (3:14.62).

ATENA - Hrvatski tenisač Mario Ančić izgubio je u dvoboju 1. kola olimpijskog turnira u Ateni od Nijemca Tommyja Haasa sa 1-6, 5-7.

VARAŽDIN - U dvoboju 4. kola Prve HNL Varteks i Dinamo odigrali su u Varaždinu pred 4.000 gledatelja bez pobjednika, 2:2 (1:1). Strijelci za Varteks bili su šafarić (34-11m) i Halilović (90), dok su pogotke za "Modre" postigli Hrman (27) i Mijatović (59).

SOPOT - Španjolski tenisač Rafael Nadal pobjednik je ATP teniskog turnira u poljskom Sopotu. Nadal je u finalnom dvoboju pobijedio Argentinca Josea Acasusa 6:3, 6:4.

BUDIMPEŠTA - Nijemac Michael Schumacher (Ferrari) u 13. je utrci Svjetskog prvenstva formule 1, voženoj za Veliku nagradu Mađarske u Hungaroringu, ostvario 12. ovogodišnju pobjedu. Schumacher je time već pet utrka prije kraja sezone ostvario novi rekord po broju pobjeda u jednoj godini. Drugo mjesto pripalo je njegovom momčadskom suvozaču Brazilcu Rubensu Barrichellu, te je Ferrari već u Mađarskoj osigurao naslov svjetskog prvaka u momčadskoj konkurenciji. To je šesti uzastopni naslov prvaka za momčad iz Maranella. Treći u Mađarskoj je bio Španjolac Fernando Alonso (Renault), a četvrti Kolumbijac Juan Pablo Montoya (Williams-BMW).

STOCKHOLM - Vratar škotskog Celtica, Šveđanin Magnus Hedaman otpao je s popisa za prijateljsku nogometnu utakmicu između Švedske i Nizozemske, što će se iduće srijede igrati u Stockholmu. Hedman je otpao zbog ozljede tetive, a umjesto njega poziv u nacionalnu vrstu dobio je vratar norveškog Moldea, Eddie Gustafsson. Švedska reprezentacija igrat će u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2004. godine u skupini s Hrvatskom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙