FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: PREGLED NASTUPA HRVATSKIH SPORTAŠA U SUBOTU, 14. KOLOVOZA

ZAGREB, 14. kolovoza (Hina) - Prvi natjecateljski dan nakon svečanogotvaranja XXVIII. Olimpijskih igara za hrvatske je sportaše biorelativno uspješan.
ZAGREB, 14. kolovoza (Hina) - Prvi natjecateljski dan nakon svečanog otvaranja XXVIII. Olimpijskih igara za hrvatske je sportaše bio relativno uspješan.

Rukometaši su u dvoboju 1. kola skupine A svladali Island sa 34:30 (16:12), poslije bolje igre tijekom susreta, Karlo Kuret zauzima odlično treće mjesto nakon prva dva plova u klasi "finn" s tim da je u prvom plovu bio šesti, a u drugom drugi. Neočekivano dobro su startali debitanti Tomislav Bašić i Petar Cupać u klasi 470 koji su nakon prva dva plova 12.

Braća Siniša i Nikša Skelin očekivano su izborili izravni plasman u polufinale dvojaca bez kormilara zauzevši drugo mjesto u svojoj skupini, dok to nije pošlo za rukom četvercu bez kormilara u sastavu Vučičić, Boraska, Milin i Dragičević koji je bio četvrti u svojoj skupini i plasman u poluzavršnicu potražit će u repesažu.

Prvoga dana plivačkih natjecanja na Olimpijskim igrama u Ateni nastupila su trojica hrvatskih plivača, te su sva trojica otpala već nakon kvalifikacijskih utrka. Saša Imprić je u disciplini 400 mješovito bio 32., Nenad Buljan na 400 slobodno 37., a Vanja Rogulj na 100 prsno 26.

Hrvatska stolnotenisačica Cornelia Vaida izgubila je u prvom kolu ženskog turnira od Australke Jian Fang Lay 0:4 (10, 5, 6, 11).

Nažalost, dan je zavrpio porazom boksača u poluteškoj skupini (do 81 kg) Marija Šivolije od kojega je bolji bio Edgar Ramon Munoz Mata iz Venezuele sa 23:31.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙