FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolona na Bosiljevu 10 kilometara

ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Na autocesti Zagreb Karlovac nanaplati Lučko nema čekanja, duž D23 Josipdol-Brinje (preko Kapele) uoba su se pravca formirale kolone vozila koje se polako kreću, a naautocesti A1 u smjeru juga na Bosiljevu 2 formirala se kolona od 10kilometara, javio je HAK jutros u 7 sati .
ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Na autocesti Zagreb Karlovac na naplati Lučko nema čekanja, duž D23 Josipdol-Brinje (preko Kapele) u oba su se pravca formirale kolone vozila koje se polako kreću, a na autocesti A1 u smjeru juga na Bosiljevu 2 formirala se kolona od 10 kilometara, javio je HAK jutros u 7 sati .

Tijekom jutra očekuje se daljnje jačanje prometa prema moru. Duž Jadranske magistrale mogući su zastoji, posebno kod skretanja za otok Krk, oko grada Šibenika zbog silaska s autoceste A1 Zagreb-Split, i od Splita prema Omišu.

Magle ima na dionici autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod između Ivanić Grada i Novske i vodljivost je smanjena na 100 metara.

Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona teretnih i osobnih vozila na izlazu iz zemlje duga je oko 12 km i čeka se 5-6 sati, a teretna vozila do 11 sati. Vozači mogu s autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod skrenuti na čvoru Županja i uputiti se prema GP-ima Tovarnik i Ilok na kojim trenutno nije pojačan promet. Upozoravaju se vozači da napune svoje spremnike goriva, s obzirom da je prva benzinska postaja nakon skidanja sa autoputa u Županji, tek na ulazu u Srbiju.

Na graničnim prijelazima Rupe, Kaštel, Pasjak i Bregana pojačan je ulaz osobnih vozila u zemlju.

Na svim ostalim prijelazima promet se odvija nesmetano.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički promet je preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo (7-19h), a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22-5 sati.

Trajekti plove redovito bez čekanja u trajektnim pristaništima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙