FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: GUŽVA NA OBILAZNICI OKO TUNELA MALA KAPELA

ZAGREB, 25. srpnja 2004. (Hina) - Na obilaznici oko tunela Mala Kapelaformirana je kolona vozila duga oko tri kilometra, pa je promet priponovnom uključenju na autocestu A1 u smjeru Splita otežan i sa čestimzastojima, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 25. srpnja 2004. (Hina) - Na obilaznici oko tunela Mala Kapela formirana je kolona vozila duga oko tri kilometra, pa je promet pri ponovnom uključenju na autocestu A1 u smjeru Splita otežan i sa čestim zastojima, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

HAK preporuča vozačima silazak sa čvora Brinje i korištenje stare ceste do Križpolja, gdje se može ponovno priključiti na autocestu Zagreb-Split (A1).

Vozači se upozoravaju na mokre i skliske kolnike zbog kiše na širem području Korenice, na dionici autoceste A1 Zagreb-Split od Svetog Roka do Pirovca, u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i na širem slavonskobrodskom području.

Na cesti od Pirovca prema Šibeniku i Jadranskoj magistrali na tom području promet je pojačan i otežan.

Na ostalim cestama koje iz unutrašnjosti vode prema moru promet je pojačan, a tijekom dana mogući su kraći zastoji na prilazima turističkim središta.

Zbog pojačane bure zatvoren je Krčki most za prvu skupinu vozila.

Na najvažnijim državnim pravcima danas od 12 do 23 sata zabranjeno je kretanja teretnih vozila, čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona.

Na ukrcaj u trajekt u Prizni i Žigljenu čeka se oko jedan sat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙