FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na izlazu s autoceste lučko kolona vozila duga oko 6 kilometara

ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Na autocesti A1 Zagreb-Karlovac, nanaplati Lučko kolona vozila na izlazu duga je oko 6 km, radi 9 izlazai na naplatu se čeka oko jedan sat, izvijestio je HAK u 16,30 sati. HAK savjetuje korištenje stare Karlovačke ceste na kojoj za sada nemagužve.
ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Na autocesti A1 Zagreb-Karlovac, na naplati Lučko kolona vozila na izlazu duga je oko 6 km, radi 9 izlaza i na naplatu se čeka oko jedan sat, izvijestio je HAK u 16,30 sati. HAK savjetuje korištenje stare Karlovačke ceste na kojoj za sada nema gužve.

Na ulazu na autocestu u Lučkom formirala se kolona vozila duga oko 1,5 km, a vrijeme čekanja je 15 min. Mole se vozači da pripreme točan iznos cestarine.

Zastoji se mogu očekivati na dionicama na kojima traju radovi te na prilaznim cestama turističkih središta u Istri, na Kvarneru i u Dalmaciji.

Zbog prometne nesreće na zaobilaznici tunela Mala Kapela promet se odvija otežano i usporeno.

Na Macelju, Bregani i na graničnim prijelazima u Istri, povremeno je pojačan promet na ulazu u zemlju. Na graničnom prijelazu Bajakovo, na izlaz iz Hrvatske čeka kolona teretnih i osobnih vozila duga oko 12 km. Prometna policija preusmjerava vozila na Gp Tovarnik i Ilok. Na ostalim GP povremeno se stvaraju kraće kolone vozila ali bez dužih čekanja.

Na gotovo svim trajektnim pristaništima promet je gust. Na linijama za otoke Pag, Rab i Cres kraće se čeka na ukrcaj

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙