FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: KVAR NA INSTALACIJAMA UZROKOVAO POŽAR VAGONA

ZAGREB, 26. srpnja 2004. (Hina) - Zbog kvara na električnoj instalacijijučer se na zagrebačkom Glavnom koldvoru zapalilo podvozje jednogvagona vlaka koji je trebao voziti od Dugog Sela do Dobove,izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 26. srpnja 2004. (Hina) - Zbog kvara na električnoj instalaciji jučer se na zagrebačkom Glavnom koldvoru zapalilo podvozje jednog vagona vlaka koji je trebao voziti od Dugog Sela do Dobove, izvijestila je danas zagrebačka policija.

U vlaku, koji je stajao na peronu kolodvora, nije bilo nikoga, a u požar je nastala veća materijalna šteta.

Vlak je trebao voziti između Dugog Sela i Dobove, no strojovođa je na putu za početnu stanicu kod Sesveta primijetio prekide u električnom pogonu. Zbog toga je vlak vratio na Glavni kolodovor, gdje je po zaustavljanju, oko 5,30 sati, primijećeno da se ispod drugog vagona širi dim. Odmah su pozvani vatrogasci koji su ugasili požar.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo zbog kvara na električnoj instalaciji pogona vlaka, tzv. tiristorskim mostovima, gdje je jedan osigurač nagorio, te je došlo do širenja vatre na izolaciju i susjedne osigurače.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙