FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vozač kamiona teško ozlijeđen u naletu vlaka u Virju

KOPRIVNICA, 13. srpnja 2004. (Hina) - U Virju nedaleko Koprivnice brzivlak "Podravka" naletio je predvečer na kamion s prikolicom našičkihregistracijskih oznaka pri čemu je vozač kamiona teško ozlijeđen, doksu putnici u vlaku prošli bez ozljeda, doznaje se večeras izPolicijske uprave koprivničko- križevačke.
KOPRIVNICA, 13. srpnja 2004. (Hina) - U Virju nedaleko Koprivnice brzi vlak "Podravka" naletio je predvečer na kamion s prikolicom našičkih registracijskih oznaka pri čemu je vozač kamiona teško ozlijeđen, dok su putnici u vlaku prošli bez ozljeda, doznaje se večeras iz Policijske uprave koprivničko- križevačke.

Prijelaz na kojem je vlak na relaciji Osijek-Zagreb s oko 160 putnika naletio na kamion obilježen je samo Andrijinim križem, bez svjetlosne signalizacije i polubranika.

Vozač kamiona Himzo S. (1954.) iz Velimirovaca je s teškim tjelesnim ozljedama, koje su u prvi mah bile opasne po život, zbrinut u koprivničkoj Općoj bolnici odakle su oko 22 sata izvjestili da više nije u životnoj opasnosti.

Iz policije navode da se nesreća dogodila nešto prije 19 sati, te da je promet koji je bio prekinut do 21,10 sat normaliziran kad je s pruge maknuta oštećena kompozicija vlaka. Policija navodi da je kasnio samo jedan putnički vlak na relaciji Đurđevac- Koprivnica.

Uzroci nesreće se ispituju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙