FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 25. srpnja 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti do 12.30sati.
ZAGREB, 25. srpnja 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti do 12.30 sati.

ZAGREB - Ministarstvo zdravstva pojačalo je službu hitne medicinske pomoći duž hrvatskih prometnica s nova tri vozila, pa tako svakodnevno dežura 11 ekipa hitne pomoći iz najbližih domova zdravlja, izvijestio je pomoćnik ministra zdravstva Nenad Ljubičić. U slučajevima kada je potreban hitan prijevoz unesrećenih helikopterom dogovoreni su znatno kraći protokoli polijetanja helikoptera. Radi bržeg pružanja zdravstvene pomoći na otocima osposobljeno je i 18 heliodroma.

ZAGREB - Zbog nekoliko prometnih nezgoda koje su se dogodile na obilaznici oko tunela Mala Kapela formirana je kolona vozila duga tri kilometra, pa promet pri ponovnom uključenju na autocestu A1 u smjeru Splita teče usporeno, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Na ostalim cestama koje iz unutrašnjosti vode prema moru promet je srednjeg intenziteta i nema duljih čekanja.

ZAGREB - Nekoliko manjih požara, prouzrokovanih grmljavinom i iskrenjem dalekovoda, izbilo je noćas na području Šibensko-kninske županije, no svi su do jutra ugašeni ili stavljeni pod nadzor, dijelom zahvaljujući i kiši, doznaje se u Državnom centru za obavješćivanje i Državnom vatrogasno operativnom centru. Udar groma noćas je kod Vodica, na brdu Okit, izazvao novi požar u kojem je izgorjelo još 50 četvornih metara. Pod nadzorom je požar koji je noćas oko tri sata kod Primoštena zahvatio 6 hektara mlade smrike i maslina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙