FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: STANJE U PROMETU I VREMENSKA PROGNOZA

ZAGREB, 24. srpnja 2004. (Hina) - Izvješća HAK- a i DHMZ-a
ZAGREB, 24. srpnja 2004. (Hina) - Izvješća HAK- a i DHMZ-a

ZAGREB - Na autocesti A1 Zagreb-Karlovac, radi prometne nesreće oko 7 km promet teče otežano od 2 km, pa se vozače koji još nisu na autocesti upućuje na staru karlovačku cestu. Na naplati Lučko promet je vrlo gust, vozila ulaze u pet do šest kolona, a u Karlovcu izlaze s autoceste u šest kolona bez čekanja. Na ulazu u tunel Sv. Rok na autocesti A1 Zagreb-Split kolona vozila duga je oko 2 km. Po državnoj cesti D1 kroz Karlovac, Slunj, Plitvice i Korenicu vozi se u kolonama. Policija ličko-senjska vozače upozorava na oprez, jer u predjelu Gornje ploče i u okolici Gospića ima guste magle a tijekom noći na području Otočca dogodilo se 6 lakših prometnih nesreća. Na čvoru autoceste Perušić otvorena su po dva izlaza odnosno ulaza. U trajektnim lukama Jablancu za otok Rab i Prizni za Pag čeka se na ukrcaj više od sata a kolone vozila duge su oko 2,5 kilometra. Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona osobnih i teretnih vozila duga je oko 10 km.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu povremeno uz umjerenu naoblaku. Sredinom dana i poslijepodne uz umjeren do pojačan razvoj oblaka očekuju se pljuskovi i grmljavina, prije svega u sjeverozapadnim i središnjim krajevima unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu bura i sjeverozapadnjak. U drugom dijelu dana bura u pojačanju. Najviša dnevna temperatura između 27 i 33, u Dalmaciji do 36 stupnjeva.

ZAGREB - U mjestu Žaborići-Jasenovo 90 gasitelja s 20 vatrogasnih vozila gase požar koji je izbio iza ponoći i zahvatio 45 hektara, a zatražena je i pomoć tri vatrogasna zrakoplova kanadera, izvijestio je Državni centar za obavješćivanje. Požar je izbio u 00.45 sati, a kako se pojavio na više lokacija, sumnja se da je podmetnut. Gori trava, makija i nisko raslinje. Još nije u potpunosti ugašen požar koji je sinoć u 19.40 sati izbio na mjestu Promina - Matasi kraj Drniša, koji je lokaliziran, a zahvatio je oko 5 hektara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙