FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 9,30 SATI

ZAGREB, 23. srpnja 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 9,30sati
ZAGREB, 23. srpnja 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 9,30 sati

DIVULJE - Državni vatrogasni operativni centar Divulje izvijestio je jutros da je sinoć lokaliziran požar na predjelu Čabrunići u Istri, kojim je bilo zahvaćeno devet hektara trave, raslinja i mediteranskog hrasta crnike.

ZAGREB - Na graničnom prijelazu Bajakovo formirana je kolona osobnih vozila na izlazu iz zemlje u dužini od oko sedam kilometara i čeka se do tri sata, dok je teretni promet normaliziran i odvija se nesmetano bez čekanja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). HAK preporuča korištenje prijelaza Tovarnik za prijelaz u Srbiju i Crnu Goru na kojem nema čekanja. Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je ulaz osobnih vozila u Hrvatsku. Ostalim se graničnim prijelazima teretni i osobni promet odvijaju nesmetano. Na većini prometnica u zemlji promet je srednjeg intenziteta i odvija se uredno. Tijekom jutra mogući su kraći zastoji na prilazima turističkih središta u Istri, Kvarneru i Dalmaciji. Trajektni je promet redovit na svim linijama, bez čekanja na ukrcaj.

ZAGREB - Sunčano, vruće i sparno. Poslije podne i navečer u kopnenom području mogućnost rijetkih pljuskova, i to ponajprije u Hrvatskom Zagorju, Gorskom kotaru i unutrašnjosti Istre. Vjetar slab, na Jadranu ujutro podno Velebita umjerena bura, a danju na otvorenome do umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka između 31 i 36 Celzijevih stupnjeva, a u unutrašnjosti Dalmacije i stupanj - dva viša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙