FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12.30 SATI

ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 12.30 sati
ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12.30 sati

SINJ - Nakon što su u riječkom zatvoru posjetili alkarskog vojvodu generala Mirka Norca predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata Sinja i Cetinskog kraja današnjim su priopćenjem objavili kako bezrezervno podržavaju Norčev prijedlog da dužnost alkarskog vojvode ove godine obnaša brigadir HV Ante Vučić. S tim u vezi, sedam braniteljskih udruga poziva Upravni odbor Viteškog alkarskog društva da "sukladno sa savješću potvrdi prijedlog, odnosno odluku aktualnog vojvode Mirka Norca", kaže se u priopćenju koje završava riječima: "Svi smo mi Mirko Norac".

ZAGREB - Prorektor za nastavu i studente Sveučilišta u Zagrebu Vjekoslav Jerolimov smatra kako bi osmišljen i kvalitetan sustav stipendiranja pridonio većemu zanimanju za studij na tehničkim fakultetima. Studiranje na tehničkim, te ostalim fakultetima koji već niz godina bilježe manje zanimanje za studiranje od predviđenih upisnih kvota i njihovih kapaciteta za studiranje moglo bi se potaknuti i olakšicama kod vraćanja stipendija, kao i olakšicama pri zapošljavanju, rekao je Jerolimov.

ZAGREB - Zbog suženja autoceste na ulazu u tunel Sv. Rok na Autocesti A1 vrlo sporo, uz zastoje, kreće se kolona vozila duga oko 4 km. Zbog vrlo gustog prometa prema unutrašnjosti u čvoru Gospić prometna policija preusmjerava promet. Na državnoj cesti Karlovac-Korenica, promet gust u oba smjera, pa su mogući kraći zastoji kroz Karlovac, Slunj, te na dijelu ceste Plitvice-Korenica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙