FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

šibenik - otvoreni radionica i savjetovalište udruge za promicanje inkluzije

ŠIBENIK, 23. srpnja 2004. (Hina) - Šibenik je danas dobio kreativnuradionicu i savjetovalište podružnice Udruge za promicanje inkluzijekoja je otvorena zahvaljujći pomoći američke agencije za međunardnirazvoj USAID-a u iznosu od 21.200 kuna, te novcem i radompoduzetnika i lokalnih vlasti u Šibeniku u vrijednosti od 12.500kuna.
ŠIBENIK, 23. srpnja 2004. (Hina) - Šibenik je danas dobio kreativnu radionicu i savjetovalište podružnice Udruge za promicanje inkluzije koja je otvorena zahvaljujći pomoći američke agencije za međunardni razvoj USAID-a u iznosu od 21.200 kuna, te novcem i radom poduzetnika i lokalnih vlasti u Šibeniku u vrijednosti od 12.500 kuna.

Riječ je o nevladinoj i humanitarnoj udruzi, što je u Šibeniku osnovana u lipnju prošle godine, a bavi se uključivanjem osoba s teškoćama u razvoju u svakodnevni život.

U okviru projekta "Što možemo učiniti za svoju zajednicu", uređenje prostora u Gundulićevoj ulici trajalo je tri mjeseca. Udruga, zasad okuplja petnaestak članova, a radionica i savjetovalište s radom će početi najesen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙