FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić proslavio Dan grada

GOSPIĆ, 22. srpnja 2004. (Hina) - Predajom na korištenje nekolikoobjekata infrastrukture te svečanom sjednicom Gradskog vijeća iPoglavarstva Gospić je proslavio blagdan sv. Marije Magdalene, Dangrada i 400. godišnjicu od prvog spomena.
GOSPIĆ, 22. srpnja 2004. (Hina) - Predajom na korištenje nekoliko objekata infrastrukture te svečanom sjednicom Gradskog vijeća i Poglavarstva Gospić je proslavio blagdan sv. Marije Magdalene, Dan grada i 400. godišnjicu od prvog spomena.

U obnovu gradskih ulica, pješačkih zona, zelenih površina i središnjeg parka Kolakovac grad je uložio oko 70 milijuna kuna i time dobio obilježja urbanog središta Ličko-senjske županije.

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća i Poglavarstva kojoj su prisustvovali potpredsjednik Hrvatskog sabora Darko Milinović, predstavnici gradova i općina te udruga iz Domovinskog rata, gradonačelnik Milan Kolić podsjetio je na rezultate koje grad ostvaruje.

Puštanje u promet autoceste Zagreb - Split nova je šansa za Gospić u smislu otvaranja poslovnih zona, u kojima će se ostvariti novi poduzetnički projekti i otvoriti nova radna mjesta, rekao je.

Za ukupni doprinos razvoju toga grada na svečanoj sjednici dodijeljene su godišnje nagrade i priznanja ministru kulture Boži Biškupiću, glazbeniku Tvrtku Sariću, košarkašici "Gospića" Mirjani Tabak i Limenoj glazbi koja obilježava 75 godina postojanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙