FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tvornica parketa "Arena" prodaje se 'u paketu'

KRIŽEVCI, 22. srpnja 2004. (Hina) - Odbor vjerovnika tvornice parketa"Arena" iz Vojakovačkog Kloštra u stečaju potvrdio je danas da će senekretnine s pripadajućim zemljištem, strojevi, oprema i zalihegotovih i nedovršenih proizvoda prodavati 'u paketu'.
KRIŽEVCI, 22. srpnja 2004. (Hina) - Odbor vjerovnika tvornice parketa "Arena" iz Vojakovačkog Kloštra u stečaju potvrdio je danas da će se nekretnine s pripadajućim zemljištem, strojevi, oprema i zalihe gotovih i nedovršenih proizvoda prodavati 'u paketu'.

Početna cijena tvornice s najsuvremenijim strojevima za izradu parketa iznosi 4,4 milijuna eura, a za zalihe gotovih i nedovršenih proizvoda i sirovine 2,5 milijuna eura. Ujedno će se po početnoj cijeni od 671 tisuća eura prodavati "Arenina" pilana u Velikom Ravnu uz cestu Zagreb-Križevci.

Tvornica je, iako u stečaju, u proteklih pet mjeseci ostvarila dobit od 570.000 kuna što pokazuje da proizvodnja parketa ima budućnost i zajamčeno tržište, kaže stečajni upravitelj Darko Šket. Gotovo sav parket i dalje se najviše prodaje poznatim kupcima u zemljama Europske unije. Najveći vjerovnici su Hrvatska poštanska banka, Hrvatski fond za razvoj i zapošljavanje, te Hrvatska banka za obnovu i razvoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙