FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "ŠALA" PREDSJEDNIKA TADIĆA POGAĐA ŽRTVE SRPSKIH ETNIČKIH ČIŠĆENJA

ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Tvrdnja srpskog predsjednika BorisaTadića da je njegova izjava kako bi se - da je na mjestu Ratka Mladića- skrivao u Hrvatskoj, "šala" zaista pogađa žrtve etničkog čišćenjakoje su proveli Srbi, upozorava u izjavi za Glas Amerike NinaBang-Jensen, direktorica Koalicije za međunarodnu pravdu.
ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Tvrdnja srpskog predsjednika Borisa Tadića da je njegova izjava kako bi se - da je na mjestu Ratka Mladića - skrivao u Hrvatskoj, "šala" zaista pogađa žrtve etničkog čišćenja koje su proveli Srbi, upozorava u izjavi za Glas Amerike Nina Bang-Jensen, direktorica Koalicije za međunarodnu pravdu.

"Nisam shvatila poantu njegove šale a sigurna sam da je nisu shvatili ni drugi", komentira Bang-Jensen izjavu koju je predsjednik Tadić dao tijekom gostovanja u Nacionalnom novinarskom klubu u Washingtonu.

"Nadam se da ova, nazovimo je pošalica, ne daje ton njegovim stajalištima u vezi s kažnjavanjem ratnih zločina općenito", dodaje direktorica Koalicije za međunarodnu pravdu, napomenuvši da joj se "u prošlosti činilo da je Boris Tadić prilično ozbiljan i odlučan", navodi VOA njezine riječi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙