FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK SRBIJE BORIS TADIĆ OTPUTOVAO U POSJET SAD-U

BEOGRAD,14. srpnja 2004.(Hina) - Novi predsjednik Srbije Boris Tadićotputovao je u srijedu u višednevni službeni posjet SjedinjenimAmeričkim Državama, tijekom kojega će razgovarati s predstavnicimanajviših političkih institucija, gospodarstva i srpske dijaspore u tojzemlji.
BEOGRAD,14. srpnja 2004.(Hina) - Novi predsjednik Srbije Boris Tadić otputovao je u srijedu u višednevni službeni posjet Sjedinjenim Američkim Državama, tijekom kojega će razgovarati s predstavnicima najviših političkih institucija, gospodarstva i srpske dijaspore u toj zemlji.

Predsjednik Tadić će, kako je kazao novinarima u beogradskoj zračnoj luci prije odlaska, razgovarati s dužnosnicima američke administracije, Kongresa, Senata i Pentagona, o odnosima između Srbije i Crne Gore sa SAD-om, situaciji na Kosovu, te položaju Srbije u međunarodnoj zajednici, dok će u Aspenu - zajedno s izaslanstvom srpskih gospodarstvenika - prisustvovati sastanku poslovnog foruma petsto najutjecajnijih poslovnih ljudi na svijetu.

Tadićev posjet SAD-u prvi je njegov posjet nekoj stranoj zemlji nakon što je prošle nedjelje, 11. srpnja, preuzeo dužnost predsjednika Srbije s mandatom od pet godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙