FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BEOGRAD: NACIONALNI SAVJET ZA SURADNJU S HAŠKIM SUDOM O "SLUČAJU HADŽIĆ"

BEOGRAD: NACIONALNI SAVJET ZA SURADNJU S HAŠKIM SUDOM O "SLUČAJU HADŽIĆ"BEOGRAD,21. srpnja 2004.(Hina) - U Beogradu će u četvrtak biti održanasjednica Nacionalnog savjeta za suradnju s Haškim tribunalom na kojojće biti razmotrene informacije o slučaju najnovijeg haškog optuženikaGorana Hadžića, bivšeg predsjednika tzv. republike srpske srajine,najavio je u srijedu predsjednik Nacionalnog savjeta i ministar zaljudska i manjinska prava Srbije i Crne Gore Rasim Ljajić.
BEOGRAD,21. srpnja 2004.(Hina) - U Beogradu će u četvrtak biti održana sjednica Nacionalnog savjeta za suradnju s Haškim tribunalom na kojoj će biti razmotrene informacije o slučaju najnovijeg haškog optuženika Gorana Hadžića, bivšeg predsjednika tzv. republike srpske srajine, najavio je u srijedu predsjednik Nacionalnog savjeta i ministar za ljudska i manjinska prava Srbije i Crne Gore Rasim Ljajić.

Ljajić je agenciji Beta izjavio da očekuje da će neki članovi Nacionalnog savjeta postaviti pitanje rješavanja "slučaja Hadžić".

Glavna haška tužiteljica Carla del Ponte u ponedjeljak je u Haagu optužila vlasti u Beogradu da su namjerno dopustile Hadžiću da pobjegne 17 sati prije nego što je istražni sudac Okružnog suda izdao nalog za njegovo uhićenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙