FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR ČOBANKOVIĆ U SARAJEVU

SARAJEVO, 21. srpnja 2004. (Hina) - Ministar poljoprivrede RH PetarČobanković doputovao je u srijedu ujutro u službeni posjet Sarajevu iodmah počeo sastanak s ministrom vanjske trgovine BiH Draganom Dokom.
SARAJEVO, 21. srpnja 2004. (Hina) - Ministar poljoprivrede RH Petar Čobanković doputovao je u srijedu ujutro u službeni posjet Sarajevu i odmah počeo sastanak s ministrom vanjske trgovine BiH Draganom Dokom.

Čobanković je potvrdio da će tijekom dana u Sarajevu biti potpisana dva međudržavna sporazuma između Hrvatske i BiH: sporazum o veterinarskoj suradnji i sporazum o vodovodu Komarno - Neum - Mljetski kanal.

Čobanković je za Hinu izjavio da je za Hrvatsku iznimno važan sporazum s BiH o veterinarskoj suradnji jer će se njime unaprijediti promet proizvoda nužnih za veterinarsku kontrolu. Također je podsjetio da su pregovori o tom sporazumu počeli još 1997. godine i tek su sada okončani.

Po riječima ministra Čobankovića, sporazum o vodovodu Komarno - Neum - Mljetski kanal je zapravo vodovodni sustav za pročišćavanje, odnosno zaštitu Malostonskog kanala.

Osim s Dokom, Čobanković će se u srijedu također sastati i s ministrom poljoprivrede Federacije BiH Marinkom Božićem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙