FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SARAJEVO: BILATERALNI ODNOSI IZMEĐU HRVATSKE I BIH

SARAJEVO, 16. srpnja 2004. (Hina) - Korištenje luke Ploče, prolaz krozNeum i imovinsko-pravni odnosi između Hrvatske i BiH, pitanja su kojatreba što prije riješiti radi bolje suradnje dviju država, rečeno jena diplomatskom forumu o temi "Bilateralni odnosi između Hrvatske iBiH - politički i ekonomski aspekti", koji je u petak u Sarajevuorganiziralo Ministarstvo vanjskih poslova BiH.
SARAJEVO, 16. srpnja 2004. (Hina) - Korištenje luke Ploče, prolaz kroz Neum i imovinsko-pravni odnosi između Hrvatske i BiH, pitanja su koja treba što prije riješiti radi bolje suradnje dviju država, rečeno je na diplomatskom forumu o temi "Bilateralni odnosi između Hrvatske i BiH - politički i ekonomski aspekti", koji je u petak u Sarajevu organiziralo Ministarstvo vanjskih poslova BiH.

Hrvatski veleposlanik u Sarajevu Josip Vrbošić rekao je da je Hrvatska najveći strani ulagač u BiH i da njena ulaganja u prvih šest mjeseci ove godine čine 16 posto inozemnih investicija.

Vrbošić je naglasio kako BiH za Hrvatsku nije običan susjed i da su to dvije zemlje koje dijele zajedničku ambiciju ulaska u euroatlantske integracije, te da ih povezuje i hrvatski narod koji je u BiH jedan od konstitutivnih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙