FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RIVIJERA HOLDING NOVI VEĆINSKI VLASNIK HOTELA BABIN KUK

ZAGREB, 20. srpnja 2004. (Hina) - RIVIJERA HOLDING NOVI VEĆINSKIVLASNIK HOTELA BABIN KUK
ZAGREB, 20. srpnja 2004. (Hina) - RIVIJERA HOLDING NOVI VEĆINSKI VLASNIK HOTELA BABIN KUK

HINA - Financijski servis

Rivijera holding d.d. iz Poreča, novi većinski vlasnik Dubrovnik Babin kuk hotela, predstavila se na današnjoj konferenciji za novinare u Dubrovniku.

Istaknuto je kako je u tijeku preuzimanja većinskog paketa od 66,3 posto dionica od Dom holdinga, a kako već od ranije ima 22 posto udjela u vlasništvu Babinog kuka, Rivijera holding time postaje vlasnikom gotovo 89 posto udjela u najvećem hotelskom kompleksu na području Dubrovnika.

Babin kuk hoteli, sa ukupno više od 3000 postelja u pet hotelskih objekata, čine trećinu ukupnih smještajnih kapaciteta na području Dubrovnika, a raspolažu i s autokampom na užem području grada koji može ugostiti oko tisuću posjetitelja.

Rivijera holding d.d. iz Poreča jedna je od najvećih hrvatskih hotelijerskih tvrtki, raspolaže s oko 4300 kreveta u hotelima, 5.700 ležaja u apartmanskim i turističkim naseljima, te ima kampove kapaciteta 18.500 posjetitelja.

Povezivanje dviju vodećih tvrtki u svojim regijama, kroz zajednički tržišni nastup i integraciju turističkih aktivnosti, u budućnosti će olakšati i učvrstiti pozicioniranje obaju društava na turističkom tržištu. Rečeno je to na konferenciji, na kojoj su, uz ostale sudjelovali Georg Eltz, predsjednik Nadzornog odbora Rivijera holding d.d. i Franko Palma predsjednik Uprave te porečke turističke tvrtke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙