FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PERES U RAZGOVORIMA SA SHARONOM TRAŽI BRŽE POVLAČENJE IZ POJASA GAZE

JERUZALEM, 18. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Čelnik izraelske oporbeShimon Peres u nedjelju je, tijekom razgovora s izraelskim premijeromArielom Sharonom o priključivanju njegovoj vladi, pozvao na bržeizraelsko povlačenje iz pojasa Gaze, javlja agencija Reuterspozivajući se na političke izvore.
JERUZALEM, 18. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Čelnik izraelske oporbe Shimon Peres u nedjelju je, tijekom razgovora s izraelskim premijerom Arielom Sharonom o priključivanju njegovoj vladi, pozvao na brže izraelsko povlačenje iz pojasa Gaze, javlja agencija Reuters pozivajući se na političke izvore.

Sharon, koji pokušava ojačati svoju vladajuću koaliciju, dogovorio je novi sastanak s Peresom kasnije tijekom dana, kada će se u okviru službenih pregovora predstavnika vladajuće stranke Likud i oporbenih laburista razgovarati o priključenju laburista vladi kao i njihovim uvjetima za to.

Sharon je izgubio parlamentarnu većinu prošlog mjeseca nakon što je smijenio dva ministra koja nisu podržala njegov plan o povlačenju vojske i židovskih naseljenika iz pojasa Gaze do kraja 2005. godine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙