FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SHARON REKAO KAKO JE INTERVENCIJA ICJ-A BESKORISNA

JERUZALEM, 4. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelski premijer Ariel Sharonu nedjelju je ocijenio da je intervencija Međunarodnog suda pravde(ICJ) o zakonitosti zaštitnog zida koji je Izrael podigao na Zapadnojobali beskorisna nakon očitovanja Vrhovnog suda Izraela o toj temi.
JERUZALEM, 4. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelski premijer Ariel Sharon u nedjelju je ocijenio da je intervencija Međunarodnog suda pravde (ICJ) o zakonitosti zaštitnog zida koji je Izrael podigao na Zapadnoj obali beskorisna nakon očitovanja Vrhovnog suda Izraela o toj temi.

"Nalog Vrhovnog suda o trasi zida je važan pravni odgovor na laži iznijete o Izraelu pred ICJ-om u Hagu", koji se u petak treba očitovati o legitimnosti zida, ocijenio je Sharon na sjednici vlade.

On je govorio o presudi Vrhovnog suda kojom je u srijedu ta institucija naredila izmjenu trase kojom prolazi ograda u dužini od tridesetak kilometara sjeverno od Jeruzalema na području Zapadne obale, kako se ne bi ugrozila prava oko 35 tisuća Palestinaca koji žive u tom području.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙