FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ADMIRAL RAINER FEIST ZAPRIJETIO POVLAČENJEM KFOR-A

PRIŠTINA, 16. srpnja 2004. (Hina) - Zamjenik glavnog zapovjednikaNATO-a za Europu admiral Rainer Feist izjavio je u petak u Prištini,nakon dvodnevnog posjeta, da se nakon ožujskih nemira situacija naKosovu poboljšava ali je izrazio skepticizam glede općeg sigurnosnogstanja na Kosovu i upozorio da bi se KFOR mogao povući.
PRIŠTINA, 16. srpnja 2004. (Hina) - Zamjenik glavnog zapovjednika NATO-a za Europu admiral Rainer Feist izjavio je u petak u Prištini, nakon dvodnevnog posjeta, da se nakon ožujskih nemira situacija na Kosovu poboljšava ali je izrazio skepticizam glede općeg sigurnosnog stanja na Kosovu i upozorio da bi se KFOR mogao povući.

Admiral Feist je zatražio od građana Kosova da izvuku pouke iz etničkih nemira ožujka ove godine i da sve etničke zajednice nauče živjeti zajedno poput drugih naroda u svijetu koji su prošli put tranzicije.

Admiral Feist je kazao kako KFOR čini ono što je u njegovoj moći s ciljem da stvori miran i siguran ambijent za sve na Kosovu. Zaprijetio je da se KFOR i NATO mogu povući ako stanovnici Kosova ne žele mir već pale kuće jedni drugima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙