FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTARSTVO ZAŠTITE OKOLIŠA I PROSTORNOG UREĐENJA ZAPOŠLJAVA 63 NOVA INSPEKTORA

ZAGREB, 16. srpnja 2004. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša iprostornog uređenja danas je priopćilo da se na natječaj za 63 radnamjesta u raznim inspekcijskim službama tog Ministarstva prijavilo 656kandidata, od čega njih 364 za inspektore zaštite okoliša.
ZAGREB, 16. srpnja 2004. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša i prostornog uređenja danas je priopćilo da se na natječaj za 63 radna mjesta u raznim inspekcijskim službama tog Ministarstva prijavilo 656 kandidata, od čega njih 364 za inspektore zaštite okoliša.

To Ministarstvo planira zaposliti 15 novih inspektora zaštite okoliša, 25 građevinskih inspektora te šest urbanističkih inspektora. Za građevinske inspektore, na natječaju koji je bio raspisan do 7. srpnja, prijavilo se 67 kandidata, dok je za mjesto urbanističkih inspektora zaprimljeno 17 molbi.

U Ministarstvu podsjećaju da je zaustavljanje bespravne gradnje i pojačanje nadzora na potencijalnim prijetnjama za okoliš jedan od prioriteta ove Vlade, zbog čega su početkom ove godine reorganizirane inspektorske službe i osnovane nove područne jedinice.

Nove stručnjake Ministarstvo planira zaposliti i u Upravi za zaštitu okoliša, koja treba uskladiti hrvatske propise o zaštiti okoliša s s europskom legislativom, kao i u Upravi za prostorno uređenje i Upravi za stanovanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙