FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA - GOSPODARSTVO - ZA PETAK, 16. SRPNJA

ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 16. srpnja.
ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 16. srpnja.

SPLIT - Povjerenstvo za pripremu turističke sezone održat će u Splitu svoju treću ovogodišnju sjednicu na kojoj će između ostaloga razmotriti izvješća nadležnih ministarstava i drugih institucija o izvršenim zadacima iz Programa pripreme ovogodišnje turističke sezone. Uz to raspravit će i o neizvršenim zadacima u pripremi sezone te dati prijedloge za pripremu turističke sezone 2005. Sjednicom će, kako se očekuje, predsjedavati resorni ministar Božidar Kalmeta (10 sati, HGK - Županijska komora Split, Obala Ante Trumbića 4).

ZAGREB - Poslovodstvo Hrvatske elektroprivrede (HEP) na konferenciji za novinare predstavit će između ostaloga i Program rada Uprave za razdoblje od 2004. do 2008. godine (11 sati, HEP, Ulica grada Vukovara 37).

ZAGREB - Prva u nizu javnih tribina zajedničkog naziva "Problematika hrvatskog izvoza, koju organiziraju "Hrvatski izvoznici". Tema tribine je "Carinski propisi i ulazak u Europsku uniju (10 sati, Europski dom, Jurišićeva 1/I).

ZAGREB - U Hrvatskoj se do kraja ove godine, po najnovijim prognozama analitičke kuće IDC Adriatics, može očekivati gotovo 1,2 milijuna korisnika Interneta, što bi u usporedbi s krajem prošle godine bilo povećanje od 14,4 posto. Time bi, kako pokazuju prognoze IDC-a, do kraja ove godine udio korisnika Interneta u cjelokupnoj populaciji Hrvatske porastao sa prošlogodišnjih 24 na na 27,5 posto. Te su prognoze utemeljene na rezultatima istraživanja objavljenim u studiji "The Internet Access Market in Croatia 2003-2008" (Tržište usluga pristupa Internetu). Rezultati toga istraživanja pokazuju i da su za korištenje usluga pristupa Internetu hrvatski građani i poslovni subjekti u prošloj godini ukupno izdvojili nešto više od 92 milijuna američkih dolara.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙