FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - gospodarstvo - za srijedu, 30. lipnja

ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje zasrijedu, 30. lipnja.
ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje za srijedu, 30. lipnja.

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Državnog zavoda za statistiku biti će predstavljeni mjesečni statistički pokazatelji gospodarskih kretanja. Državni zavod za statistiku pritom će objaviti i procjenu rasta tromjesečnog bruto domaćeg proizvoda (10,00 sati, DZS, Branimirova 19 - 21).

ZAGREB - Čelnici Hrvatske banke za obnovu na konferencija za novinare izvijestit će o poslovanju HBOR-a u prošloj godini, te prvih pet mjeseci ove godine (10,00 sati, HBOR, Strossmayerov trg 9).

ZAGREB - Hrvatski kongresni i insentiv ured organizator je Hrvatskog kongresnog i insentiv foruma na kojem će biti predstavljena najnovija iskustva svjetski priznatih menadžera i eksperata s područja kongresne i insentiv djelatnosti. Organizacijom foruma Hrvatski kongresni i insentiv ured uključuje se u aktivnosti koje za cilj imaju razvijanje i unapređenje hrvatske kongresne i insentiv ponude, a posebno aktivnosti vezane uz planiranje, izgradnju i uspješno poslovanje kvalitetnih polivalentnih kongresnih centara u Hrvatskoj (10,00 sati, Hotel Opera, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Hrvatski poljoprivredni zadružni savez na sjednici Nadzornog i Izvršnog odbora raspravljat će o primjeni Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj potpori u poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu, pripremama savjetovanja o uključivanju poljoprivrednih gospodarstava u sustav obveznika poreza na dohodak, te operativnom programu trajnih nasada (10,00 sati, HPZS, Amruševa 8).

ZAGREB - Projekt "Akcija povećanja efikasnosti nacionalnog intelektualnog kapitala" jedna je od tema sjednice Zajednice za unapređenje intelektualnog kapitala HGK. Na sjednici će biti predstavljen i novi broj časopisa "Intelektualni kapital - uspješnost na nacionalnoj, županijskoj i poduzetničkoj razini 2003" (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Svečanost dodjele međunarodnog certifikata ICAR-a Hrvatskom stočarskom centru. Dobivanjem tog certifikata potvrđeno je da HSC poslove iz domena praćenja proizvodnosti (testiranja) i procijene uzgojnih vrijednosti domaćih životinja obavlja po međunarodno priznatim standardima (13,00 sati, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25).

ZAGREB - Predstavnici tvrtke Oracle Hrvatska na susretu s novinarima predstavit će rezultate poslovanja za prošlu godinu te buduće planove tvrtke (11,00 sati, Hotel Panorama, Trg sportova 9).

Urednica: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙