FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: SMS-OV DŽEM OD SMOKAVA - NAJBOLJA DELIKATESA NA MEĐUNARODNOM SAJMU HRANE U NEW YORKU

ZAGREB, 13. srpnja 2004. (Hina) - Nagrada koju smo ove godine dobili nameđunarodnom sajmu hrane Fancy Food Show u New Yorku u kategorijinajboljeg džema za američko tržište za 2004. g. svakako nas jeiznenadila ali nije bila neočekivana, tvrdi u razgovoru za GlasAmerike voditelj marketinga u splitskoj tvrtki SMS Viktor Unić.
ZAGREB, 13. srpnja 2004. (Hina) - Nagrada koju smo ove godine dobili na međunarodnom sajmu hrane Fancy Food Show u New Yorku u kategoriji najboljeg džema za američko tržište za 2004. g. svakako nas je iznenadila ali nije bila neočekivana, tvrdi u razgovoru za Glas Amerike voditelj marketinga u splitskoj tvrtki SMS Viktor Unić.

U konkurenciji 1500 tvrtki i 3500 delikatesnih proizvoda SMS je osvojio zlatnu nagradu za džem od suhih smokava s okusom naranče, koji ta splitska tvrtka proizvodi već pet godina, tumači postaja.

Američki kupac veće platežne moći prepoznao je u SMS-ovom džemu originalnost i kvalitetu, tvrdi za VOA-u Viktor Unić: "Mi nismo napravili ništa novo već smo samo uzeli ono što daje priroda", naglašava on, najavljujući i nove prerađevine "na bazi ekološke poljoprivrede".

Zasad se SMS-ovi proizvodi mogu pronaći na istoku Amerike, primjerice u New Yorku i Bostonu, a cilj je predstaviti ponudu i na području zapadne obale, prenosi postaja, dodajući da je splitska tvrtka dosad na područje SAD-a izvezla 120 tona džema koji se kao delikatesa prodaje pod nazivom Adriatic Figspread.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙