FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MJEŠOVITI ODBOR ZA SURADNJU HRVATSKE I MAĐARSKE VLADE U ČETVRTAK U BALATONSZODU

ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Mješoviti odbor za suradnju izmeđuhrvatske Vlade i mađarske Vlade održat će u četvrtak svoju trećusjednicu u Balatonoszodu u Mađarskoj.
ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Mješoviti odbor za suradnju između hrvatske Vlade i mađarske Vlade održat će u četvrtak svoju treću sjednicu u Balatonoszodu u Mađarskoj.

Supredsjedatelji Mješovitog odbora, državni tajnik u hrvatskom ministarstvu vanjskih poslova Hido Biščević i državni tajnik u mađarskom ministarstvu vanjskih poslova András Bársony razgovarat će o prometnoj infrastrukturi, bilateralnim ugovorima, znanstveno-prosvjetnoj suradnji, zaštiti prirode i okoliša, suradnji na području industrije ugljikovodika i električne energije.

Ova sjednica Mješovitog odbora ujedno je priprema za susret predsjednika Vlade RH Ive Sanadera i njegova mađarskog kolege Pétera Medgyessyja u Budimpešti u rujnu ove godine.

Zadnja sjednica Mješovitog odbora održana je početkom lipnja ove godine u Zagrebu, a Biščević i Barsony tada su razgovarali o suradnji dviju država na političkom i gospodarskom planu i približavanju europskim integracijama. Mješoviti odbor postoji već nekoliko godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙